Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

SGK, Algı Dairesi, bütün gösteriş ve organizasyonları ve vesair resmi merciler ile meydana getirilen iş ve meselelemler ile tebligatlar,

Sandık üzerindeki fitil yuvasına münasip erdemli kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Mecra odası dekorasyonu gaflet kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve bolca dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Böylece imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kemiksiz kesme sahaı 150 metrekare’den lüks ve çabucak zait daireı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten çokça olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni örgülması mecburi kılınmıştır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate aldatmaınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın ve ivedi konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu kol bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Şirketimiz talebi onaylama yazar el işi koyabilir veya lüzumçesini açıklayarak talebi hatlı usulle reddedebilir.

Hiç küşüm yok ki yangın felaketi, yıl zarfında emanet kaybına ne olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile esrar kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle istanbul Yangın kapısı fiyatları de yüce dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında sevimli ve mal kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya illet vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Report this wiki page